Az Internet rendkívül hatékony segítőtárs a legkülönfélébb vállalati akadályok leküzdésében, legyen az ügyfélszolgálati, projektmenedzseri, értékesítési tárgyú. Az arculat kialakításától a koncepció kidolgozásán át a megvalósításig, üzemeltetésig vállaljuk internetes alkalmazások fejlesztését, minden on-line bonyolítható ügyviteli, értékesítési problémára.

Számos olyan rendszer megalkotásában vettünk részt mely, egyedi igényekre épült és speciális problémát oldott meg. Az ilyen alkalmazásfejlesztési projektjeink során is gyakori feladat külső rendszereket integrálni, egy- vagy kétirányú adatkapcsolatokat felépíteni. Sikeresen oldottunk meg többféle ERP-vel (pl. SAP), kliens klinikai rendszerekkel, DMSone Ultimate dokumentumkezelő szoftverrel történő kapcsolódást.

Az általunk alkalmazott módszertan lehetővé teszi a testre szabott megoldás készítését. Nem kell alkalmazkodni előre megírt szoftverekhez, az UX szemlélettel kialakított kezelőfelületek és az egyértelmű kezelhetőség segíti megrendelőink munkáját.

Ha nem sablonos megoldásra van szükség, és nem elég, amit egy open source rendszer „enged”, akkor biztosan ránk van szüksége! Megoldjuk egyedi problémáját, legyen az akár virtuális piactér, kongresszuskezelő rendszer, jóváhagyó portál, dokumentummegosztó rendszer, stb.

Tekintse meg Internetes alkalmazásfejlesztéseinket!

Kapcsolódó szolgáltatások

Keresőoptimalizálás (SEO)

Egy weblap ergonómiáján és funkcionalitásán kívül az is nagyon fontos, hogy eljusson célcsoportjához. Ehhez nyújt segítséget a keresőoptimalizálás.

Ajánlatot kérek
Domainnév regisztráció

Körülbelűl 600 féle köztük .hu, .eu, .net, .com, .org .info, .biz domaint regisztrálunk és a világ bármely országához kapcsolódó domainnevek regisztrációját elvégezzük.

Ajánlatot kérek
Hosting szolgáltatás

Az általunk készített honlapok, portálok részére teljeskörű webtárhely-szolgáltatást biztosítunk, akár SSL tanúsítvánnyal együtt.

Ajánlatot kérek

Kérjen árajánlatot!