Webáruház fejlesztés

Az elektronikus kereskedelem dinamikusabban növekszik, mint bármikor. Az értékesítési csatornák között marginális szereplőből egyre több területen a fő csatornává vált, vagy válik. A hazánkban tevékenykedő vállalatok még korántsem aknázzák ki az ebben lévő lehetőségeket. Nincs összehangolt digitális értékesítési stratégiájuk, nem használják a korszerű marketing eszköztárát.

Ajánlatot kérek
Foglalási rendszer fejlesztés

Ma már könnyedén foglalunk asztali gépről, mobilról vagy táblagépről. Az Interneten keresztül történő időpontfoglalás természetessé vált.

Ajánlatot kérek
Egyedi webalkalmazás fejlesztés

Az Internet rendkívül hatékony segítőtárs a legkülönfélébb vállalati akadályok leküzdésében, legyen az ügyfélszolgálati, projektmenedzseri, értékesítési tárgyú. Az arculat kialakításától a koncepció kidolgozásán át a megvalósításig, üzemeltetésig vállaljuk internetes alkalmazások fejlesztését, minden on-line bonyolítható ügyviteli, értékesítési problémára.

Ajánlatot kérek
Domainnév regisztráció

Körülbelűl 600 féle köztük .hu, .eu, .net, .com, .org .info, .biz domaint regisztrálunk és a világ bármely országához kapcsolódó domainnevek regisztrációját elvégezzük.

Ajánlatot kérek
Hosting szolgáltatás

Az általunk készített honlapok, portálok részére teljeskörű webtárhely-szolgáltatást biztosítunk, akár SSL tanúsítvánnyal együtt.

Ajánlatot kérek
Keresőoptimalizálás (SEO)

Egy weblap ergonómiáján és funkcionalitásán kívül az is nagyon fontos, hogy eljusson célcsoportjához. Ehhez nyújt segítséget a keresőoptimalizálás.

Ajánlatot kérek

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a domainnév regisztrációtól az egyedi webes fejlesztésig, biztosítjuk a tárhelyet is honlapjához, webáruházához vagy foglalási rendszeréhez. Válassza ki szolgáltatásink közül az önnek megfelelőt és kérjen árajánlatot.