Nincs is nagyobb elismerés annál, mint mikor egy ügyfél elégedett a munkánkkal és partnereinek is ajánl minket, vagy üzlete bővülésével újra ránk bízza a fejlesztési, korszerűsítési feladatokat! Ez az, ami hajt minket, hogy folyamatosan fejlődjünk, mert a hosszútávú üzleti kapcsolatokban hiszünk.

Egy átlagos honlapot ma már szinte bárki össze tud legózni, de a gördülékeny működés a részletekben rejlik. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk készített munkák ne csak szépek vagy ne csak hatékonyak legyenek, hanem a design és a funkcionalitás egymást kiegészítve tökéletes felhasználói élményt nyújtsanak.

Partnereink sikere a mienk is, így kiváló technológiai színvonalú fejlesztéseink hosszútávú fenntarthatóságot és továbbfejleszthetőséget garantálnak.

Eddigi projektjeink révén sok szakmáról sokat tanultunk már, hiszen nem mindegy, hogy a készülő site-nak vagy webshopnak mi a célja és ki a célközönsége, mindegyik más felépítést és funkciókat igényel.

Minden szegmensben nem lehetünk szakértők, de pontosan tudjuk mik a jó kérdések.

Lehet, hogy nem értünk a vanádium redukálásához, de az e-kereskedelemhez, az online marketinghez, a keresőoptimalizáláshoz … igen, így könnyen rámutatunk a kockázatokra, lehetséges buktatókra és segítünk összeállítani a legmegfelelőbb stratégiát.

Meggyőződésünk, hogy a világot előrevivő erő a szinergia, együtt többet tudunk! Megértjük ügyfeleink üzleti elképzeléseit, és a velük való szoros együttműködésből születnek a legjobb megoldások.

Csapatunkban elkötelezetten dolgozik együtt szakértő programozó, marketinges, designer, SEO tanácsadó és szerver adminisztrátorok, így a tervezéstől a biztonságos üzemeltetésig minden területet lefedve teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani.

Az elmúlt két év során kifejlesztettünk egy saját keretrendszert, mert jobban szeretjük a profi munkát a középszerűnél. A fő szempontok a biztonság, egyszerű kezelés/felhasználóbarát működés és a SEO algoritmusoknak való megfeleltetés volt.

Az új keretrendszerünkben jól elkülöníthetőek az egyes funkciók, így átláthatóbb lesz a kód. Ez rövidebb fejlesztési időt eredményez, esetleges hiba előfordulásakor pedig rapid hibakeresést. A további fejlesztések, bővítések egyszerűen a rendszerbe illeszthetők, ha pedig valamely szegmens eltávolításra kerül, az nem érinti a többi feladat működését.

Rendszerünk a Phalcon nyílt keretrendszerre épül, ami egy PHP-kiegészítőként megírt, magas teljesítményre optimalizált keret. A Phalcont a sebessége tette világhírűvé. A konkurens keretrendszerekkel ellentétben (pl Zend), amiket még le kell fordítani végrehajtás előtt, ez egy C forráskódú függvénytárban már előre le van fordítva, így sokkal gyorsabb parancsvégrehajtást tesz lehetővé.

A keretrendszer rengeteg hasznos, előre megírt, optimalizált függvényt tartalmaz, melyek lényegesen gyorsabbá teszik a weblapot.

Fontos innovációnk, hogy a rendszer admin felülete reszponzív, vagyis egyaránt használható asztali gépen, okostelefonon és táblagépen is.

Az előnyök összefoglalva:

  • gyorsabb weboldal
  • moduláris kód
  • kevesebb hiba
  • könnyebb hibafelderítés
  • gyorsabb további fejlesztések