Ma már könnyedén foglalunk asztali gépről, mobilról vagy táblagépről. Az Interneten keresztül történő időpontfoglalás természetessé vált.

Az elmúlt évtizedben számtalan, egyedi foglalási problémára készítettük el az optimális megoldást, legyen az orvosi időpontfoglalás, kongresszuskezelő-rendszer vagy reptéri transzfer szolgáltatás. Gyakori igény megrendelőinktől, hogy külső naptárt, online fizetést integráljunk a foglalási rendszerbe. Sikeresen hoztunk létre Google Calendar API kapcsolódást, integráltunk többféle bankkártyás fizetést vagy építettünk ki kliens oldal klinikai szoftverekkel adatcsere kapcsolatot.

Széleskörű iparági tapasztalatunk hozzásegít minket ahhoz, hogy a rendszerintegráció folyamatában hangsúlyos felhasználói szokásokat és különböző rendszereket elemezve egységes, jól működő egésszé kapcsolhassuk a szegmenseket.

Nem csak fejlesztjük!

Egy kézben a fejlesztés, üzemeltetés, support. Az általunk programozott rendszereket nem csak fejlesztjük, vállalatunk webhosting szolgáltatást is végez, és nagy látogatottságú foglalási rendszerek kiszolgálásában is sok tapasztalatunk van.

Rendszereinkre garanciát vállalunk és terméktámogatást is nyújtunk, így integrált szolgáltatást tudunk biztosítani.

Komplex foglalásirendszer-fejlesztés; többféle nézet mobilon, táblagépen és desktop verzióban is, többszintű jogosultságkezelés, rengeteg kényelmi funkció.

Ha profi foglalási rendszerre van szüksége, kérjen ajánlatot!

Kérjen árajánlatot!