Végre egyezségre jutott a Microsoft és az EU a böngészők ügyében
2009.12.17. 08:34

Azaz most már véglegesnek tekinthető, hogy az európai felhasználók kiválaszthatják, hogy melyik böngészőt szeretnék használni.

Tovább olvasom
A németek betiltanák a Google Analyticset
2009.11.30. 20:51

A német tartományi és kormányzati szerv illegálisnak véli a Google Analyticset. A vádlók nem aprózzák el, azonnali betiltását kérik.

Tovább olvasom
Engedélyköteles lesz az EU-ban a cookie
2009.11.12. 18:39

Az Európai Unió legújabb határozata szerint a jövőben a weboldal-tulajdonosok kötelesek lesznek értesíteni a felhasználókat és azok engedélyét kérni a cookie-k alkalmazásához.

Tovább olvasom
40 éves az internet
2009.11.06. 22:51

Négy évtizeddel ezelőtt bonyolították le az első sikeres kommunikációs tesztet az internet elődjén, amely napjaink információs forradalmának előfutára volt. A nagyközönség alig 10 éve használja a platformot.

Tovább olvasom
Elkészült új honlapunk!
2009.11.02. 14:00

Örömmel értesítjük a kedves látogatókat, hogy elkészült új honlapunk. Weboldalunkon folyamatosan naprakész információkkal látjuk el Önöket, cégünk újdonságairól, termékeiről, akciókról, aktuális pályázatokról vagy legújabb referenciáinkról.

Tovább olvasom

Minden fontosabb eseményt mely vállalatunkról szól megosztunk jelenlegi és leendő ügyfeleinkkel. Legyen az új szolgáltatás bevezetése, referencia vagy álláshirdetés itt egy helyen minden megtalálható.

Webáruházat szeretne vagy megbízható webhosting.hu szolgáltatót? Egyedi igényre szabott webes rendszert vagy foglalási rendszerre van szüksége? Mi egy kézben mindent megoldunk.

Kellemes olvasást kívánunk!