Hírek

Hatékony védekezés a levélszemét ellen 2018.10.12

Az elmúlt időszak visszajelzései azt mutatják, hogy megnövekedett a postafiókokba beérkező spamek száma. Készítettünk egy rövid felhasználói segédletet, melyben összeszedtük a levélszemét elkerülésének és kiszűrésének főbb lépéseit. Reméljük hasznát veszi!A bejövő spamek oka általában, hogy az email címünk védelem nélkül hozzáférhető egy publikus weboldalon vagy fórumon, vagy egy feliratkozást követően bekerült egy listába, amit spammerek megvettek vagy más módon megszereztek.


Amennyiben a mi email címünkről megy ki levélszemét, annak oka, hogy postafiókunkat feltörték vagy vírussal fertőzött számítógépről léptünk be a fiókba.


Bejövő spamek elleni védekezés lehetőségei:


-          A spam tartalmú üzenetek végén előfordulhat egy leiratkozom/unsubscribe gomb. Erre NEM célszerű rákattintani, mert a hivatkozás gyakran vírusra mutat, vagy a spammerek számára megerősíti, hogy élő email címről van szó.


-          Lehetőség van különböző szabályok szerinti szűrőket beállítani a bejövő levelekre, így a nem kívántak automatikusan a spam mappába kerülnek.


-          Bonyolultabb megoldás az email cím megváltoztatása, amely történhet a régi fiók megszüntetésével és a fontosabb levelek migrálásával, vagy a régi fiók megtartásával (és ott egy, az új email címet tartalmazó responder beállításával).


Spam küldés megakadályozására:


-          Javasolt a legalább negyedévenkénti jelszócsere


-          Erős jelszó használata (minimum 12, de inkább 16 karakter; kis- és nagybetű, szám vegyes használata), és annak nem publikussá tétele


-          Számítógépek rendszeres vírusmentesítése.


Ha úgy érzi segítségre van szüksége, vagy teljesen szakemberekre bízná a dolgot, állunk rendelkezésére! Cégünk örömmel vállalja az alábbiakat:


-          honlapja átvizsgálását (email cím levétele, levédése, szükség esetén kicserélése, responder beállítása)


12 000 Ft + ÁFA


-          a honlapon lévő üzenetküldő form megvizsgálását (űrlap levédése, megfelelő erősségű capcha védelem telepítése, vagy a meglévő erősebbre cserélése)


12 000 Ft + ÁFA


-          szükség esetén kliens oldali levelezőprogram telepítését és beállítását, spam szűrő létrehozásával


5 000 Ft + ÁFA


-          biztonságos jelszó létrehozását, a régi helyett


ingyenes


-          a webmail spam szűrőjének beállítása


3000 Ft + ÁFA


A teljeskörű szolgáltatáscsomag egyben kedvezményesen: 30 000 Ft + ÁFA!


Ha szeretne élni ezzel a lehetőséggel a fenti díjazásért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az  [javascript protected email address] email címen.

« Vissza a hírekhez

További
Híreink

2018.10.12 Hatékony védekezés a levélszemét ellen

Az elmúlt időszak visszajelzései azt mutatják, hogy megnövekedett a postafiókokba beérkező spamek száma. Készítettünk egy rövid felhasználói segédletet, melyben összeszedtük a levélszemét elkerülésének és kiszűrésének főbb lépéseit. Reméljük hasznát veszi!

2018.09.05 Már a Facebook is elvárja a hitelesített SSL tanúsítványt október 6-tól

Hitelesített SSL tanúsítványt vár el a Facebook október 6-tól azoknál a honlapoknál amelyek a Facebook autopost és a Facebook regisztáció és belépés (SSO) funkcióját használják.

Vegye fel velünk a
Kapcsolatot!

Név:
E-mail:
Telefonszám:
Üzenet:
Ellenőrzés:

Wawona Internet Kft.
Székhely, iroda és postacím:
7621 Pécs, Perczel Miklós u. 35.
Tel./Fax: 06 72 227 718
E-mail küldés

Kiemelt referenciáink

royalweddingphoto.hu honlap fejlesztés

94 A reszponzív royalweddingphoto.hu legújabb munkánk, a budapesti cég nemcsak a fővárosban hanem az ország nagyvárosaiban is örömmel vállal megbízásokat...

barcsmetal.hu reszponzív honlap fejlesztés

93 A barcsmetal.hu reszponzív honlappal mutatja be az összes információt ami a konténergyártással kapcsolatos. Egyedülálló konténertervező alkalmazás is ...

raklapbudafok.hu reszponzív weboldal

92 A P&P Budafok Kft. honlapja legújabb munkánk. A raklapok között kényelmes válogatást tesz lehetővé asztali gépen és mobil eszközökön egyaránt.